februari 20, 2017 searchmindsab

AllTele’s internetmöjligheter för privatkunder och företag!

alltele

Via fibernät

AllTele erbjuder ett personligt och snabbt bredband via fiber och rankas högt i både Netflix, Bredbandskollens och Steams prestanda- och hastighetsmätningar. Vi erbjuder både enkla 1/1 Mbit/s och ända upp till 1000/1000 Mbit/s för den som vill ha det allra bästa. Vi erbjuder också ett antal tillägg för vårt bredband, bland annat anonymitetstjänsten iGhost som alltid ingår. Denna krypterar ditt IP för en säker surfning men som också gör det möjligt att komma åt svenska streamingtjänster som annars kan vara blockerade när du är utomlands. Du får också tillgång till Panda Antivirus som är prisbelönt och klassas som en utav de bästa antivirusprogram i dagsläget.

Det är också möjligt att få en router som ingår i månadsavgiften när du tecknar bredband hos AllTele i 24 månader. Vår WiFi-router Tilgin HG2332 hjälper dig att maxa bredbandet och gör det enkelt för dig att surfa trådlöst samt att dela din surf med andra. Du får även tillgång till en högt kompetent och trevlig support vid behov.

Via Telejack

Om du inte har tillgång till bredband via fiber går det alltid att teckna vårt bredband och koppla upp sig mot telejacket för en ADSL lösning. Detta ger dig ett bra alternativ för snabb och stabilt internet som är lätt att sätta upp och komma igång med. Även här får du med dig en trådlös router om du väljer att teckna Alltele Bredband i 24 månader. Självklart ingår även fortfarande iGhost och Panda Antivirus.

Via mobilnät

Alltele erbjuder Turbo 10- och 40 GB 4G nät för 145kr, och 245kr i månaden utan varken startavgift eller bindningstid.